Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
0 |
7:10- 7:55 |
|
|
|
|
3g-1/2 prac_techn.g T1
|
1 |
8:00- 8:45 |
4ż prac_plan.ż 010
|
|
|
|
3g-1/2 prac_techn.g T1
|
2 |
8:50- 9:35 |
4ż prac_plan.ż 010
|
2gm-1/2 now_tech_kul 010
|
|
|
3g-1/2 prac_techn.g T1
|
3 |
9:45-10:30 |
4ż prac_plan.ż 010
|
5ż infor_gastro 204
|
|
4ż planow_żywie 010
|
3g-1/2 prac_techn.g T1
|
4 |
10:45-11:30 |
4ż prac_plan.ż 010
|
4ż pod_żyw.diet 010
|
5ż prac_plan.ż 010
|
3g pod_carvingu 010
|
3ż usługi_gastr 09
|
5 |
11:40-12:25 |
3g-1/2 prac_techn.g 010
|
3g-1/2 prac_techn.g T1
|
5ż prac_plan.ż 010
|
2ż-1/2 prac_techn.g T1
|
2ż usługi_gastr 09
|
6 |
12:35-13:20 |
3g-1/2 prac_techn.g 010
|
3g-1/2 prac_techn.g T1
|
5ż prac_plan.ż 010
|
2ż-1/2 prac_techn.g T1
|
|
7 |
13:25-14:10 |
5ż pod_żyw.diet 010
|
3g-1/2 prac_techn.g T1
|
5ż prac_plan.ż 010
|
2ż-1/2 prac_techn.g T1
|
3ż now_tech_kul 09
|
8 |
14:15-15:00 |
5ż infor_gastro 010
|
3g-1/2 prac_techn.g T1
|
|
2ż-1/2 prac_techn.g T1
|
|
9 |
15:05-15:50 |
|
3g-1/2 prac_techn.g T1
|
|
2ż-1/2 prac_techn.g T1
|
|
|